O čardi

Nekad i sad

Vikend odmaralište Florida se nalazi na 1293 km Dunava u Bačkoj Palanci.

U šumi se čarda nastanila na prostor od 10.000 m2 u prelepom ambijentu za sve ljubitelje pirode i Dunava.

Florida svojim gostima nudi riblje specijalitete od najrazličitijih vrsta rečne ribe. Specijalitet čarde je riblji BK (bez kostiju) paprikaš koji pored diploma posetilaca poseduje i zlatnu medalju sa novosadskog sajma. Za ljubitelje mesa izdvajamo karađorđevu šniclu kao i ostalu mesnu ponudu sa roštilja.

Samostalni kuvari mogu da se oprobaju i uživaju u svojim veštinama na izdvojenom prostoru uz obezbeđenu struju i vodu kao i uzivanje u pecanju. Za prenoćište u prirodi obezbedili smo Vam tri bungalova za po dve osobe kao i mogućnost da kampujete sa svojim satorima na mestu namenjemom za kampovanje.

Sastavni deo čardi i Vojvodine su uvek bili tamburaši, pa vam obećevamo nezaboravan provod uz zvuke harmonike, tambure, begeša, kontre... Kako se uz tamburaše, čardu i Dunav nameće i vino izdvajamo vam vinsku ponudu iz domaćih podruma.

Za ljubitelje sporta vikend odmaralište Florida poseduje teniske terene uz mogućnost angažovanja trenera. Ako više volite da se opuštate uz tenis večernjim terminima tereni su obezbeđeni reflektorima i možete bez ograničenja da uživate u carima ovog sporta.

Za rekreativce u fudbalu obezbedli smo prostor i fudbalske golove.

Deca u svojim čarolijama mogu da uživaju u dečijem igralištu posebno opremljenom i puno važnije bezbednom.

Vikend odmaralište poseduje mini ZOO vrt sa domaćim životinjama naviknutim na igranje sa svojim gostima. Obezbeđena je i usluga jahanja poni konjića.

Vikend odmaralište Florida sa zadovoljstvom organizuje vaša slavlja. Posedujemo veliko iskustvo u organizovanju vaših proslava (krštenja, punoletstva, mature...).

Kapacitet čarde je tokom letnje sezone 300 mesta, a zimske 150 mesta uz obezbeđen parking prostor.

 

Biće nam zadovoljstvo da posetite Floridu i postanete deo njene istorije.

Video

Multimedia WorkshopMoj web sajt